Joke and Stefan on their trip around the world!

ZEVENTWINTIG MAART

We zijn een beetje achter met het bloggen

Hebben net twee blogjes geplaatst

Internetverbinding is hier niet geweldig en gelukkig doet de site het weer

Hopen snel onze verhalen van de laatste dagen er op te kunnen zetten

bedankt voor de comments

en we hopen snel van ons te laten horen en te reageren op ieders reacties

Morgen gaan we van het eiland koh chang weer verder. we gaan naar het vaste land richting het zuiden.

tot snel

March 27th, 2010 at 15:31


14 Responses to “ZEVENTWINTIG MAART”

 1. Marcel Says:

  Hoi beide,

  Ja nieuws, maar ga eerst effe lekker slapen, hebben we morgen weer wat te lezen. Trusten….
  Marcel

 2. Irene (Nena) Says:

  Jemig, jullie hebben het tempo er goed in! Waarom niet wat rustiger aan? Zijn jullie op Koh Chang noi of op Koh Chang Trat province? Daar heb ik namelijk gewoond 🙂 in Baan Bang Bao, misschien leuk om even te kijken bij BBdivers en een snorkeltrip te doen? Aanrader!!! Doe dan de groeten aan Kristel van mij en de 10% korting mag je dan houden 😉 Veel plezier! X

 3. Irene (Nena) Says:

  PS maak je toch niet druk over dat bloggen: geniet!

 4. opa Says:

  Taaie wereldreizigers in Thailand,na meerdere XX tevergeefs josttrip opgezocht te hebben weer een levensteken.Bevinden jullie zich op het eiland of zwerven jullie in het nationale park rond?Ben benieuwd dit ook binnenkort te lezen en natuurlijk van al jullie belevenissen op de hoogte te zijn.Alle goeds gewenst en doe alles in goed overleg met elkaar.Zonnige groet uit Stadskanaal

 5. Ton Says:

  Hallo daar,

  verassing, er is weer een teken van leven uit het verre Azië. Ik zie die het plaatje, grote Stefan met Joke gezellig aan zich vastgeklampt, al helemaal voor me. Of was het andersom, Joke voorop en Stefan achterop? Hoe is het trouwens met de bedden? Ook allemaal wat aan de kleine kant?
  Een goede reis met de trein gewenst en we horen wel weer hoe het jullie verder vergaat. groetjes uit een zonnig maar wel fris Stadskanaal.

  Ton

 6. heit en mem Says:

  Hallo Joke en Stefan,

  Fijn om weer wat van jullie te horen en dat jullie het erg naar jullie zin hebben.
  Geniet er van en doe het rustig aan om alles te bekijken. Mooi dat Lammert de problemen heeft opgelost met de server.Nu kunnen jullie ons weer verrassen met verhalen en misschien met foto’s.
  Wij gaan misschien het volgende week-end met de boot weg als het goed weer is en niet te hard waait.Het is hier momenteel zonnig weer maar koud en harde wind.

  goetjes heit en mem

 7. Pa en Ma Says:

  Hoi Stefan en Joke,

  Dat zijn weer prachtige verhalen, als dit zo doorgaat, dan kunnen jullie over een jaar wel een boek uitgeven. Zoals jullie weten is Engels niet mijn sterkste kant, maar de manier waarop jij het schrijft Stefan, vind ik prachtig. “The tears stood me nearer then the laughter”. Wat heb ik daarom gelachen zeg. Die zin gaan we onthouden en gebruiken!!
  Ik vind het mooi dat jullie vertellen waar je op de reis langs gaat. Dan kunnen we jullie op Google maps mooi volgen. Klopt het overigens dat jullie eerst naar het zuiden gegaan zijn en toen met de boot weer een heel eind naar het noorden? Of is er ook een zuidelijk Koh Chang?
  Hoe is het met de overnachtingen op de diverse plaatsen, nog steeds zo luxe en goedkoop?
  Beginnen jullie ook al aan het Thaise eten te wennen, of krijgen jullie al heimwee naar de Nederlandse piepers?
  Blijf lekker genieten, we zien uit naar nieuwe berichten.

  Groet,
  Pa

 8. Vera & Artjan Says:

  Hoooi 🙂 wat weer een leuke verhalen, haha je Engels is echt top Steef! Fijn weer wat van jullie te horen, maar nog beter dat jullie het zo naar je zin hebben. Ik duik nou gauw mn bed in, hopelijk tot gauw!

  Liefs, Vera

 9. Bruun Says:

  Ha luitjes,
  Wat beleven jullie toch lekker veel! Super lijkt me dat. Leuk om te lezen. Ik had jullie wel even op die scooter willen zien zitten!! Hier alles prima. Droog weer, bewolkt, prima te doen. Graadje of 15 gok ik. Borstvoeding bagger, ik denk dat ik ga stoppen. Pijn blijft. Vanmorgen tandarts geweest. Geweldige vulling met verdoving dus de ‘bek een beetje lam’ zeg maar. Typen is dan handig! Horen jullie m’n gsssliss niet. Hahaha! Marcel haalt net Myrte uit school en Jasmijn wordt wakker, dus ik ga stoppen. Tijd voor voeden! Deze keer een fles – we doen ff rustig aan. Geniet daar lekker verder en ik hoop gauw weer wat te lezen!!
  Liefs Bruun en de rest

 10. Pa en Ma Says:

  Hoi daar,

  Wat leuk dat jullie nu een hele serie foto’s geplaatst hebben.
  Nu kunnen we nog meer met jullie meegenieten. Ziet er goed uit daar. Ik had jullie inmiddels wel wat bruiner verwacht.
  Volgende keer graag wat actiefoto’s waarop jullie aan het surfen, snorkelen etc. zijn.
  Bij ons staat inmiddels van alles in bloei door het lekkere weer van de vorige week.
  Veel plezier en groetjes, Pa

 11. Anke Says:

  Hey Johnny en Anita!
  Leuk foto’s en leuke foto’s! Ik liep even achter met lezen, maar ben weer totally on the hight now (Nederengels, wereldwijd veel gesproken ook in Thailand zo te lezen 😉 ). Ik ga zo eens even op google maps jullie reis nazoeken, een beetje meereizen vanuit Holland!
  Afgelopen weekend Wouters housewarming. Toch wel gek, Palestrinalaan 229 zonder jullie!
  Liefs,
  Anke

 12. Pa en Ma Says:

  Hoi lieverds,

  Hierbij nog wat foto’s van jullie afscheid.

  doei Pa
  http://www.send2deliver.com/deliver/eabbae3b6bda4ab906d154a0109ab3e0/

 13. Pa en Ma Says:

  En nog een aantal.

  Je kunt deze openen tot 3 april.

  http://www.send2deliver.com/deliver/2af1662ea45d102078baa7b8d8254b4b/

 14. Saskia Says:

  Ha Steef en Joke, heerlijk weer lekker bijgelezen. Ik had ook al een paar keer ff op mijn linkje naar jullie website geklikt maar we moesten inderdaad ff wachten tot een update maar jullie hebben helemaal gelijk!! Tuurlijk zijn we benieuwd hoe het jullie vergaat maar het kost gewoon veel tijd om te updaten en bovenal moeten jullie gewoon lekker genieten van alles. De verhalen komen dan nog wel!! Tof om ook aantal foto’s te zien en spannend naar Koh Chang (of zoiets) daar heeft Irene volgens mij toch ook gewoond? Leuk hoor!! Goeie treinreis en zoals ik al eerder zei: lekker blijven genieten!! Liefs van ons hier in het (ook) zonnige Australie.
  PS: Garth vond het super om ook ff wat mee te kunnen lezen!! 😀