Joke and Stefan on their trip around the world!

laptop

E peoples we zijn net bij een asus shop geweest blijkt dat ze in vietnam kabel op de kop hebben aangesloten waardoor stekker is doorgebrand blijkt niet heel makkelijk te fixen zijn. Duurt een week en zo lang blijven we hier niet we zijn bij de weg in thailand in chang rai alles is totally kits. We hebben nu een klein toetsenbord gekocht dus we  zijn weer mobiel maar dan anders. Het zijn heel wat achterstaligheden dus het duurt even. Twordt waarschijnlijk een beetje opppervlakkig maar niet zeuren nu ik zet er wat  op dus wees is blij met wat je krijgt:) Je mag een getypt paard niet in het gehinnik luisteren. met vriendelijke groet de happy travelers.

August 13th, 2010 at 08:52


2 Responses to “laptop”

 1. Marcel Says:

  Hallo Lieve mensen,

  Bedankt voor julllie mail…., slim om een usb toetsenbord te kopen, lekker slim van ze om hem verkeerd om aan te sluiten, toch wel raar dat de meeste karakters wel goed werkten, dat zou je dan toch niet verwachten… hoe dan ook, jullie kunnen verder.
  Ze hebben trouwens de bomen gekapt hiernaast dus het verzoek heeft letterlijk zijn vruchten afgeworpen.
  We zijn weer benieuwd naar jullie verhalen en jullie krijgen ook de groetjes van de dames.

  Groetjes van hier

 2. Rudy Wittebroodt Says:

  Mooi, een beetje oppervlakkigheid kan geen kwaad, want volgens mij zitten jullie halve dagen in duistere hokjes die onwaarschijnlijk lange heldendichten te tikken.

  Marcel heeft die bomen trouwens gewoon zelf gekapt hoor…